30 Σεπ Χαϊντάρ Εισαγωγή στην Ανατολή 0 Share Facebook Google+ Twitter Pinterest LinkedIn Δροσερά κύματα γιαουρτιού που κρύβουν μέσα τους κομμάτια καρότου και ένα έντονο σκορδάτο άρωμα. Περισσότερα..
30 Σεπ Χειροβομβίδες Εισαγωγή στην Ανατολή 0 Share Facebook Google+ Twitter Pinterest LinkedIn "Κεφτέδες" με κρούστα απο πληγούρι και γέμιση μοσχαρίσιου κιμά και μυρωδικών που "σκάνε" στο στόμα. Περισσότερα..
30 Σεπ Ταμπούλι Σαλάτες 0 Share Facebook Google+ Twitter Pinterest LinkedIn Πλιγούρι μουλιασμένο σε πιπερόσαλτσα με φρέσκο κρεμμυδάκι και μαϊντανό, η γνωστή συνταγή με μια σπιρτάδα. Περισσότερα..
30 Σεπ Τουρσί (καυτερό) Εισαγωγή στην Ανατολή 0 Share Facebook Google+ Twitter Pinterest LinkedIn Καυτερό και χρωματιστό σε ζωμό με παντζάρι. Περισσότερα..
30 Σεπ Αμπουγανούτς (καυτερό) Εισαγωγή στην Ανατολή 0 Share Facebook Google+ Twitter Pinterest LinkedIn Σαλάτα απο ψημένη μελιτζάνα, καυτερή πιπεριά και ντομάτα, μια ρουστίκ μελιτζανοσαλάτα της ανατολής. Περισσότερα..
30 Σεπ Αλί ναζίκ Εισαγωγή στην Ανατολή 0 Share Facebook Google+ Twitter Pinterest LinkedIn Καπνιστή μελιτζάνα με γιαούρτι, παντρεμένη ιδανικά με κοκκινιστό μοσχαρίσιο κρέας. Περισσότερα..
30 Σεπ Εζμέ (καυτερό) Εισαγωγή στην Ανατολή 0 Share Facebook Google+ Twitter Pinterest LinkedIn Πολτός καυτερής κόκκινης πιπεριάς με διάφορα μυρωδικά και μπαχαρικά για.....τολμηρούς γευσιγνώστες. Περισσότερα..
30 Σεπ Τζεβιζλέ (καυτερό) Εισαγωγή στην Ανατολή 0 Share Facebook Google+ Twitter Pinterest LinkedIn Λιαστή καυτερή κόκκινη πιπεριά με τριμμένο καρύδι και κρεμμύδι που γαργαλάει τον ουρανίσκο σας. Περισσότερα..
30 Σεπ Μελιτζάνες τηγανητές Εισαγωγή στην Ανατολή 0 Share Facebook Google+ Twitter Pinterest LinkedIn Φρέσκες καλοτηγανισμένες με σάλτσα γιαουρτιού. Περισσότερα..
30 Σεπ Πατάτες τηγανητές Εισαγωγή στην Ανατολή 0 Share Facebook Google+ Twitter Pinterest LinkedIn Φρέσκες και τραγανές, όπως αρέσουν και σε μας. Περισσότερα..